Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулося свято спорту, гармонії духу та тіла в залі кіокушинкай карате

Дата: 29.12.2023 16:51
Кількість переглядів: 96

Фото без опису29 грудня в залі кіокушинкай карате відбулося свято спорту, гармонії духу та тіла, талантів та самовідданої, наполегливої праці.

Захід розпочався із хвилини мовчання в знак вшанування пам’яті захисників України.

Сенсей Володимир Денис вручив юним вихованцям секції чергові омріяні, зароблені відточеною майстерністю, потом, а іноді і синцями пояси.

Перед присутніми виступила заступник селищного голови Ірина Гончаренко, яка наголосила, що незважаючи на війну, у діток повинно бути дитинство, повинен бути розвиток. Ірина Гончаренко подякувала сенсею, батькам юних спортсменів та депутатському корпусу селищної ради, а також передала солодкі подарунки для власників нових поясів.

Заступник селищного голови Іван Коломійчук у своїй вітальній промові побажав юним спортсменам підкорення нових спортивних та життєвих вершин.

Далі Володимир Денис надав слово директору центру надання соціальних послуг Валер’яну Цибульському, який був завжди поруч з самого першого дня секції. Валер’ян Цибульський підсумовуючи сказані вітальні слова, побажав вихованцям бути схожими у своїй майстерності на засновника стилю Масутацу Ояма.

Сенсей подякував за довгоочікуваний зал , подякував керівництву селищної ради, начальнику відділу культури, директору РБК, та усім тим хто безпосередньо своїми руками вніс свій вклад у цей спортивний зал. Усім тим, хто завжди був і є поруч.

Далі свято продовжилось показовими виступами, відпрацюванням рухів, ударів, блоків, спарингами, виконанням технічних елементів, розбиванням дощок, ситуаційними завданнями з самооборони, які імітували напади хуліганів.

Десертом свята став виступ вихованця секції, який урізноманітнив естетичну насолоду від свята грою на скрипці. Адже вихованці секції кіокушинкай карате талановиті у всьому!

А далі від батьків був справжній десерт - солодкий стіл з цукерок та фруктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь