Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулося свято спорту, гармонії духу та тіла в залі кіокушинкай карате

Дата: 29.12.2023 16:51
Кількість переглядів: 88

Фото без опису29 грудня в залі кіокушинкай карате відбулося свято спорту, гармонії духу та тіла, талантів та самовідданої, наполегливої праці.

Захід розпочався із хвилини мовчання в знак вшанування пам’яті захисників України.

Сенсей Володимир Денис вручив юним вихованцям секції чергові омріяні, зароблені відточеною майстерністю, потом, а іноді і синцями пояси.

Перед присутніми виступила заступник селищного голови Ірина Гончаренко, яка наголосила, що незважаючи на війну, у діток повинно бути дитинство, повинен бути розвиток. Ірина Гончаренко подякувала сенсею, батькам юних спортсменів та депутатському корпусу селищної ради, а також передала солодкі подарунки для власників нових поясів.

Заступник селищного голови Іван Коломійчук у своїй вітальній промові побажав юним спортсменам підкорення нових спортивних та життєвих вершин.

Далі Володимир Денис надав слово директору центру надання соціальних послуг Валер’яну Цибульському, який був завжди поруч з самого першого дня секції. Валер’ян Цибульський підсумовуючи сказані вітальні слова, побажав вихованцям бути схожими у своїй майстерності на засновника стилю Масутацу Ояма.

Сенсей подякував за довгоочікуваний зал , подякував керівництву селищної ради, начальнику відділу культури, директору РБК, та усім тим хто безпосередньо своїми руками вніс свій вклад у цей спортивний зал. Усім тим, хто завжди був і є поруч.

Далі свято продовжилось показовими виступами, відпрацюванням рухів, ударів, блоків, спарингами, виконанням технічних елементів, розбиванням дощок, ситуаційними завданнями з самооборони, які імітували напади хуліганів.

Десертом свята став виступ вихованця секції, який урізноманітнив естетичну насолоду від свята грою на скрипці. Адже вихованці секції кіокушинкай карате талановиті у всьому!

А далі від батьків був справжній десерт - солодкий стіл з цукерок та фруктів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь