Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Увага! Важлива інформація!

Дата: 08.01.2024 08:26
Кількість переглядів: 141

У зв’язку з впливом південного циклону та вторгненням холодного арктичного повітря з півночі Європи по території Миколаївської області та м. Миколаїв 7-9 січня 2024 року очікуються складні погодні умови.

Фото без описуВдень 7 січня та протягом доби 8 січня значні опади (дощ з переходом у сніг), вночі 9 січня сніг. Ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву 5-15 см. Пориви вітру 17- 22 м/с. Зниження температури повітря протягом доби 8 січня до 3-8° морозу, вночі 9 січня до 8-13° морозу.

Ускладнення погодних умов 7-9 січня відповідає І рівню небезпечності (жовтий). Складні погодні умови можуть призвести до ускладнення роботи комунальних служб та енергетичних підприємств, порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Прохання до водіїв утриматися від поїздок на дальні відстані, не виїжджати на дороги без нагальної потреби, не паркувати авто під деревами та лініями електропередач, а також обабіч доріг, аби не заважати працювати комунальним та аварійним службам.

Будьте уважними та обережними! При сильних поривах вітру можливі випадки падіння дерев, ліній електропередач, тощо. Опинившись на вулиці, дотримуйтеся всіх правил безпеки, не відпускайте дітей без супроводу дорослих, не залишайте їх вдома без нагляду, а також осіб похилого віку. Бережіть себе!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь