Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Отримайте доступ до кар‘єрних можливостей у державному секторі

Дата: 16.01.2024 09:48
Кількість переглядів: 100

Фото без описуФонд державного майна України ініціював створення власної системи Кадрового резерву для підбору персоналу на керівні посади державних підприємств та товариств різних форм власності.

👉🏻Її мета - надати доступ усім охочим до кар’єрних можливостей у державному секторі.

Впровадження Кадрового резерву забезпечить прозорість, конкурентний відбір та професійне оцінювання кандидатів. А також безперебійну роботу підприємств у випадку звільнення або відставки поточного директора.

▫️Крім того, кадровий резерв – це досвідчені та компетентні спеціалісти для Фонду, які можуть бути призначені на ключові посади в управління компаніями, що перебувають у державній власності. Це забезпечить високу якість управління та досягнення стратегічних цілей усієї держави.

Система має ряд важливих переваг👇🏻

Насамперед, вона дає змогу провести конкурентний відбір кандидатів на керівні посади. Це означає, що лише найкращі кандидати з достатнім рівнем професійних знань, досвіду та лідерських якостей будуть включені до резерву.

Прозорість та об’єктивність відбору кандидатів до Кадрового резерву сприяють уникненню корупційних схем і політичного впливу на призначення. Це забезпечує більш прозоре та ефективне державне управління та відповідно зростання довіри громадськості до державного сектору.

Створена Фондом система зручна у користуванні.

Долучитись до Кадрового резерву або переглянути актуальні вакансії можуть усі охочі, відвідавши електронний ресурс👉🏻 https://hr.spfu.gov.ua/.

Користувачі системи, які прийняли рішення стати претендентами на посади, мають пройти чотири прості кроки: подати анкету, пройти ідентифікацію, оцінювання та включення до резерву. Інструкція для заповнення анкети з покроковим описом розміщена за посиланням👉🏻 https://hr.spfu.gov.ua/instruction.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь