Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Розширена нарада з керівниками структурних підрозділів Врадіївської селищної ради

Дата: 02.02.2024 09:05
Кількість переглядів: 60

На цьому тижні під головуванням селищного голови Миколи Москаленка відбулася розширена нарада з керівниками структурних підрозділів Врадіївської селищної ради.

Кожен керівник відділу та підвідомчої установи прозвітували про пророблену роботу у 2023 році, проблемні питання, які виникали під час вирішення основних завдань, а також визначили основні пріоритети та плани розвитку на 2024 рік.

В цілому, у Врадіївській громаді 2023 рік був спрямований на налагодження та відновлення роботи закладів освіти у воєнний час, на забезпечення соціального захисту жителів, надання матеріальної допомоги воїнам-землякам, видачі гуманітарної допомоги вразливим верствам населення, покращення якості надання соціальних, медичних та житлово-комунальних послуг.

Впродовж 2023 року був проведений величезний об’єм робіт, зокрема, проведені ремонтні роботи та покращені умови побуту у стаціонарному відділенні для постійного або тимчасового проживання, у відділені реабілітації для дітей з інвалідністю, у закладах освіти і культури громади.

Продовжувалася робота по створенню безпечного освітнього середовища та облаштування укриттів для учасників освітнього процесу Врадіївської громади.

В межах реалізації Постанови Кабінету Міністрів України від 28.04.2023 №418 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів» Врадіївська громада отримала два шкільні автобуси на умовах співфінансування.

Впевненим кроком у розвитку і покращенні комунальних послуг у Врадіївській громаді стало придбання у 2023 році нового сміттєвозу. А завдяки участі Врадіївської селищної ради у проєкті USAID «ГОВЕРЛА», комунальне підприємтсво «Врадіївське ЖКГ» отримало багатофункціональний екскаватор-навантажувач CASE 570V Backhoe Loader для надання якісних комунальних послуг населенню громади.

Завдяки спільним зусиллям працівників Врадіївської селищної ради, небайдужих жителів селища Врадіївка та старостинських округів громади, щодня впродовж 2023 року, метр за метром, створювалися такі необхідні для наших воїнів маскувальні сітки. Нині робота триває, адже посильно допомагати нашим захисникам – для свідомих українців сьогодні це норма життя.

На нараді були розглянуті питання всіх, без винятку сфер життєдіяльності Врадіївської громади. В ході обговорення присутні дискутували, вносили пропозиції, порушували проблемні питання та можливості їх вирішення.

На завершення наради, селищний голова подякував усім за плідну працю на благо Врадіївщини та наголосив на необхідності продовжувати роботу з покращення життєдіяльності громади, виконання запитів наших захисників, соціальної підтримки вразливих категорій населення. Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь