Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 13:38
Кількість переглядів: 39

Фото без описуПротягом останніх десяти років, 20 лютого, в день Героїв Небесної Сотні, Україна вшановує подвиг громадян, які загинули під час Революції Гідності в боротьбі за ідеали демократії, права та Свободи людини та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави. Вдесяте, в умовах війни з росією, коли, тисячі наших громадян гине від російської зброї, ми пам’ятаємо про подвиг Небесної Сотні та вшановуємо їх під гаслом " Залишаємося гідними своїх Героїв ".



День Героїв Небесної Сотні щорічно відзначається згідно з Указом Президента від 11 лютого 2015 року № 69/2015 "Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні".


Небесна Сотня символ патріотизму та героїзму, а також джерело натхнення для наших воїнів, які зараз на полі бою захищають Україну.


Із метою відзначення у Врадіїській громаді Дня Героїв Небесної Сотні та вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції Гідності, сьогодні, 20 лютого 2024 року відбулася церемонія покладання квітів.


У пам’ятному заході разом керівництвом громади на чолі з селищним головою та працівниками Врадіївської селищної ради, представниками установ та організацій громади взяли участь і працівники Первомайського районного сектору N2. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання, поклали квіти до пам’ятного знаку та схилили свої голови перед їхнім невмирущим подвигом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь