Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

У Врадіївській громаді пройшли спортивні змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

Дата: 16.02.2024 16:18
Кількість переглядів: 56

Фото без опису16 лютого 2022 року Україна вперше відзначала День єднання. Державну ініціативу щодо посилення консолідації українського суспільства та зміцнення його стійкості. День коли українці мали стати пліч-о-пліч заради майбутніх поколінь.

16 лютого 2024 року у Врадіївській громаді стартував ІІ етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу. Врадіївський ліцей №1 під час церемонії відкриття ігор гостинно приймав 8 команд, 90 юних спортсменів та спортсменок Врадіївського ліцею №1 та №2, Врадіївської, Нововасилівської, Новопавлівської, Сирівської, Кумарівської та Покровської гімназій.

Розпочався захід з хвилини мовчання в знак вшанування пам’яті захисників України, які віддали свої життя за незалежність рідного краю, та державним гімном України.

Гімн шкільних ліг дав старт шкільному святу спорту. Ведуча заходу головний спеціаліст відділу освіти Ганна Ханагян надала слово керівництву громади.

Селищний голова Микола Москаленко висловив впевненість нашим спортсменам та спортсменкам, побажавши вибороти перемогу на районному, обласному та загальноукраїнському рівнях. Заступник селищного голови Ірина Гончаренко у своїй промові подякувала ЗСУ, що у такий час коли у дітей назавжди забрали дитинство, маємо можливість їх відволікти та влаштувати свято спорту, в якому вона побажала чесної гри та перемоги найсильнішим.

Начальник відділу освіти Оксана Василишина у своїй промові на визначну роль спорту у загартованості, становленні міцного незламного духу та тіла здійснила символічну першу подачу.

Мета спорту – боротьба, з самим собою, з суперником. Кожна команда приїхала щоб здобути перемогу, над собою, над суперником, хтось на турнірі. Запекла боротьба за кожний м’яч характеризувала рівень амбіцій учасників. Проте в залі панувала дружня атмосфера взаємопідтримки, адже ми Українці!

За результатами баталій право захищати спортивну честь громади у районному етапі здобули: команда хлопців Врадіївського ліцею №2 та команда дівчат Врадіївського ліцею №1. Переможці отримали кубок, медалі, волейбольні м’ячі та дипломи.

Усі команди були нагороджені футбольними м’ячами для підготовки до наступного виду спорту шкільних ліг, наборами шахів для підготовки до змагань громади, які відбудуться наступного тижня.

Зі слів учасників змагань, заходи їм сподобалися, хтось висловлювався критично на свій рахунок, мовляв для перемоги потрібно більше тренуватись. Переможець турніру Владислав Кузнєцов подякував своїй команді, своєму тренеру та запевнив що команда їде на районний етап за перемогою.

Повітряна тривога зіпсувала спортивне свято, але завдяки нашим ЗСУ ми продовжуємо жити. Не все буде ідеально, та наша мета пліч-о-пліч робити Україну кращою та процвітаючою.

«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» стає важливою платформою для розвитку лідерських якостей та спортивного духу серед учасників. Такі заходи сприяють підтримці спортивної культури та формуванню здорового способу життя у шкільній спільноті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь