Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відбулися показові майстер-класи вихователів на базі Врадіївського ЗДО «Калинонька»

Дата: 16.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 73

Фото без описуНа минулому тижні, а саме 15 лютого 2024 року, на базі Врадіївського ЗДО «Калинонька» відбулися показові майстер- класи вихователів Андрш А.Я., Фортуни К.М., Кратофіль М.С. та Хараїм І.Д. Про це повідомляє на своїй сторінці фейсбук відділ освіти Врадіївської селищної ради.

У роботі заходу брали участь директор ЗДО «Калинонька» Курійчук Н.А., вихователь- методист Фортуна В.П., а також запрошені головний спеціаліст відділу освіти Кунцяк О.М., директор Врадіївського ЗДО «Золотий ключик» Мунтян Л.В. та вихователь Мазнюк Т.Г., директор Врадіївського ЗДО «Ромашка» Кіторага О.М. і Рубас А.М., вихователі Новопавлівського ЗДО Лабуть А.В., Візняк Р.П., вихователь ДП Богемської початкової школи Андрш Л.М.

Основною метою проведеного заходу було практично поділитися із своїми колегами особистим досвідом та передовими системами навчання дітей, які спрямовані на розвиток природних інтересів та діяльності дітей під час освітнього процесу, а не на використання традиційних методів навчання.

Андрш А.Я. розповіла присутнім, що згідно із основними положеннями педагогіки Монтессорі, розглядає дітей як особистостей, які від природи прагнуть до знань і здатні розпочати навчання в достатньо сприятливому та добре підготовленому освітньному середовищі.

Вихователь Фортуна К.М. звернула увагу присутніх, що для розвитку мовлення у дітей, протягом своєї багаторічної праці, використовує нетрадиційні техніки малювання. Більшість колишніх вихованців Фортуни К.М. відмінники гімназій і ліцеїв.

Кратофіль М.С. поділилася власним досвідом з колегами, як за допомогою методу сінквейну, за основу якого взято сенкан - вірш, що складається з п'яти рядків, їй вдається досягти значних результатів у розвитку мовлення дітей середнього дошкільного віку.

Хараїм І.Д. детально у своєму виступі розповіла присутнім колегам, як на власних заняттях у ЗДО, за допомогою коректурних таблиць, формує та розвиває пізнавальні та інтелектуальні навички у дошкільнят.

По завершенні заходу всі вихователі обговорили майстер - класи та висловили подяку за змістовно проведений захід, а також побажали один одному плідної праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь