Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

У Врадіївській громаді завершився II етап змагань з баскетболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 01.03.2024 09:32
Кількість переглядів: 21

29 лютого 2024 року у Врадіївській громаді завершився II етап змагань з баскетболу серед юнаків і дівчат в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».

Участь у змаганнях взяли 7 команд ( 4 юнаки та 3 дівчата) закладів загальної середньої освіти Врадіївської громади. Захід розпочався о 9.00 з загальнонаціональної хвилини мовчання.

На початку заходу з вітальним словом та побажаннями до учасників змагань звернулась головний спеціаліст відділу освіти Врадіївської селищної ради Ганна Ханагян.

За результатами баталій, путівку в наступний етап та право захищати спортивну честь громади у місті Первомайськ серед хлопців здобули універсальні спортсмени, футболісти команди «Сокіл», учні Врадіївського ліцею №2 які сьогодні незважаючи на футбольні інстинкти взяли м’яч до рук та стали баскетболістами. Інстинкти невладні коли ДНК переможців. По завершенню заходів переможці, та представники громади на районному етапі вже у 2 видах заявили: «ми є і будемо найкращими, тому що ми команда Сокіл!».

Серед дівчат перемогу отримала чарівна команда, яка надихає та мотивує, команда Кумарівської гімназії ( серед хлопців почесне 2 місце).

Церемонію нагородження проводила начальник відділу освіти Оксана Василишина, яка у своїй промові відзначила командну взаємодію, роботу тренерів та самовідданість дітей.

Оксана Володимирівна відзначила учасників змагань та переможців дипломами селищного голови, баскетбольними м’ячами та медалями.

Наші баскетболісти будуть продовжувати вдосконалювати свою майстерність, адже третій етап незабаром. Побажаємо нашим спортсменам та спортсменкам підкорення нових спортивних вершин!

#разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl #scl_mykolaivregion



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь