Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Родини загиблих військовослужбовців Врадіївської громади отримали нагороди

Дата: 04.03.2024 15:46
Кількість переглядів: 94

Сьогодні, 4 березня 2024 року, родини загиблих захисників з Врадіївської громади отримали державні ордени, якими посмертно були нагороджені наші Герої-земляки.

У Врадіївці селищний голова Микола Москаленко разом з представником другого відділу Первомайського РТЦК та СП Ігорем Горєловим вручили орден «За мужність» ІІІ ступеню Солтан Тетяні Олексіївні – державною нагородою посмертно нагороджено її чоловіка – рядового Солтана Артема Івановича, який загинув, боронячи Україну, 08 липня 2022 року на Луганщині. Загальнонаціональною хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять усіх загиблих воїнів.

Цього ж дня, у Кумарівській  гімназії орден «За мужність» ІІІ ступеню було вручено Крижанівській Людмилі Миколаївні – державною нагородою посмертно нагороджено її сина – солдата Крижанівського Валентина Ігоровича. Він загинув 22.01.2023 року під час виконання бойового завдання, пов’язаного із захистом Батьківщини, на Донеччині. Присутні на заході школярі, педагоги та односельці подякували Людмилі Миколаївні за героїчний подвиг сина, який віддав життя за цілісність і незалежність нашої держави.

Вічна пам’ять і шана всім загиблим захисникам України! Низький уклін рідним, вдячність батькам за виховання сміливих воїнів-патріотів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь