A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Робоча нарада щодо запровадження офіцерів безпеки в освітніх закладах Врадіївської громади

Дата: 20.03.2024 11:10
Кількість переглядів: 37

Найголовніше право кожної людини - і в освіті також - право на життя та здоров’я. Для того, щоб захистити дітей у закладах освіти в умовах повномасштабної війни зроблено вже багато. І ця робота продовжується.

Фото без описуНа минулому тижні, а саме 13 березня 2024 року, заступник селищного голови Ірина Гончаренко провела робочу нараду з начальником відділу освіти Оксаною Василишиною та заступником начальника з превентивної діяльності ВП№2 Первомайського РВП ГУНП в Миколаївській області, капітаном поліції Олександром Кибиком щодо запровадження офіцерів безпеки в освітніх закладах Врадіївської громади в межах проєкту "Служба освітньої безпеки". Цей проєкт є одним із ключових заходів з підвищення безпеки освітнього процесу в умовах сучасних викликів та загроз.

Наразі у Врадіївській громаді офіцер безпеки є лише у ліцеї №1. Тож на зустрічі обговорювалося питання щодо наявності офіцерів безпеки в інших освітніх закладах громади у 2024 році.

Офіцер Служби освітньої безпеки – це не охоронець, а фаховий посадовець, який разом з адміністрацією навчального закладу відповідає за весь комплекс безпекових заходів, починаючи з допуску дітей до приміщення освітнього закладу.

Повноваження офіцера безпеки включають в себе здійснення перепускного режиму, співпрацю з екстреними службами, реагування на правопорушення та проведення профілактичних бесід з учнями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь