A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Про дизельні генератори

Дата: 03.04.2024 09:14
Кількість переглядів: 40

Фото без описуДоводимо до відома, що Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки уряду Німеччини надасть дизельні генератори потужністю до 550 кВА виробникам сільськогосподарської продукції, які відіграють важливу роль у переробці та виготовлені основних продуктів харчування. В межах програми кожен відібраний агровиробник отримає дизель-генератор для забезпечення безперебійної роботи підприємства у разі відключення електроенергії чи інших енергетичних криз.

Програма реалізується у дев’яти областях України, а саме: в Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях, щоб підвищити самоокупність та стійкість національних виробників.

Для участі у програмі, виробники та переробники харчових продуктів повинні подати заявку до 07 квітня 2024 року через форму Kobo за посиланням: https://ee-eu.kobotoolbox.org/x/hOYIWd7R.

Заявки приймаються від підприємств харчової промисловості за напрямами: тваринництво; агропереробка; виробництво основних продуктів харчування (хліб, молоко, м'ясо, риба); холодильне зберігання овочів (у т.ч. картоплі), фруктів, ягід, горіхів та надання основних послуг для харчових ланцюгів доданої вартості – дослідження.

Кінцевий термін подання заявки на реєстрацію – 07 квітня 2024 року.

Після обробки та аналізу всіх отриманих заявок, учасники програми отримають підтвердження або відхилення своїх заявок. Відібрані виробники сільськогосподарської продукції будуть повідомлені про час і місце отримання допомоги, де вони зможуть забрати генератор.

Звертаємо увагу на те, що через великий попит і обмежену кількість генераторів не всі заявники зможуть отримати допомогу.

Детальну інформацію можна отримати за тел. ФАО: 0990907582, 0683180943 або e-mail UA-Feedback@fao.org.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь