Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Перегляд кінокартини "Чорнобиль" під час засідання кіноклубу

Дата: 25.04.2024 16:58
Кількість переглядів: 38

Фото без опису25 квітня 2024 року , в переддень 38 річниці найбільшої в історії людства техногенної катастрофи – аварії на Чорнобильській АЕС, провідний інспектор Первомайського РС N2 ФДУ "Центр пробації"в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з субєктом пробації, в рамках співпраці з сектором молоді та спорту Врадіївської селищної ради, взяли участь у першому засіданні кіноклубу.

Учасниками книжкового клубу було організовано кіноклуб, основними цілями якого є перегляд та колективне обговорення фільмів. Вибір першої кінокартини був тематичним.

«Чорнобиль» – серіал, що однозначно увійде в історію кінематографу. Амбітний проект від каналу НВО. Дана кінокартина свого часу воскресила інтерес у всьому світі до цієї теми.

Присутні діти та дорослі визнали, що кінокартина дала більше знань та розуміння, ніж те що знали зі шкільних років. Метою даного заходу було нагадати про почуття поваги до своєї Батьківщини - України, почуття глибокої поваги до людей, які ціною власного життя та здоров'я захищали Україну від наслідків аварії на ЧАЕС, сприяти розвитку особистості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь