Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Проєкти рішень на 49 сесію

Дата: 04.07.2024 15:38
Кількість переглядів: 168

Про передачу комунального майна в оперативне управління комунальному некомерційному підприємству «Врадіївська центральна районна лікарня»

Про припинення діяльності Йосипівської загальноосвітньої школи І ступеня Врадіївської районної ради Миколаївської області шляхом ліквідації

Про роботу Кумарівської гімназії Врадіївської селищної ради Первомайського району Миколаївської області за 2023-2024 навчальний рік

Про роботу Адамівської гімназії Врадіївської селищної ради Первомайського району Миколаївської області за 2023-2024 навчальний рік

Про роботу Федорівської гімназії Врадіївської селищної ради Первомайського району Миколаївської області за 2023-2024 навчальний рік

Про роботу Нововасилівської гімназії Врадіївської селищної ради Первомайського району Миколаївської області за 2023-2024 навчальний рік

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України ІЛЬЧУКУ В.І. (невитребуваної земельної частки (паю))

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України БЕРЛІЯНУ В.А. (невитребуваної земельної частки (паю))

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України МОСКАЛЕНКУ І.М. (невитребуваної земельної частки (паю))

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянці України КЛЬОЦ Т.І.

Про надання дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок (паїв) в натурі (на місцевості) в оренду громадянам України.

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України (невитребуваних земельних часток (паїв))

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам України та ФГ «Давидюк» (невитребуваних земельних часток (паїв))

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колективної власностіколишнього КСП «ім. Котовського».

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) громадянам України для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А 01.01)


Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у разі зміни її цільового призначення

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва
 

Про надання дозволів на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (невитребуваної земельної частки (паю) в оренду

Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ПП ВКП « Каро» з метою облаштування території

Про надання дозволу на поновлення (продовження) договору оренди землі громадянину України Єфімову Олегу Петровичу

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду громадянину України ПРИСЯЖНЮКУ О.В. (невитребуваної земельної частки (паю))

Про розгляд заяви щодо надання  дозволу на виготовлення проєкту                                 
землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду громадянину України ШЛІХАРЮ О.В. (невитребуваної земельної частки (паю))

Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у разі зміни їх цільового призначення, яка знаходиться у власності громадян України

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)громадянам України для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (02.01) 

Про відмову в наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в орендугромадянину України СТОРОЖУКУ А.С.

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення в натурі (на місцевості) ) меж земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (А.01.01) громадянину України ТИМОФІЄНКУ Ю.М.

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (паю) в натурі (на місцевості) як власнику громадянці України ЧАЙКОВСЬКІЙ О.П.

Про відмову в наданні дозволу на  виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянці України ЧУМАЧЕНКО О.В.

Про відмову в наданні дозволу на  виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду громадянину України БОЛЯКУ М.В

Про затвердження технічної   документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва громадянці України ВЕРЖЕВСЬКІЙ Г.С.

Про розгляд заяви щодо надання дозволу на виготовлення проєкту   землеустрою щодо відведення земельної ділянки в  оренду громадянину України ПРИСЯЖНЮКУ О.В.(невитребуваної земельної частки (паю))

Про надання дозволу на виготовлення проєктів землеустрою щодо відведення  земельних ділянок в  орендугромадянину України ЛИЛУ В.І. та ФГ«КОСТРУБОНЬКА»(невитребуваних земельних часток (паїв))

Про надання дозволу на виготовлення проєктів  землеустрою щодо відведення земельних ділянок (пасовища) в  орендугромадянам України (невитребуваних земельних часток (паїв))

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам України для ведення особистого селянського господарства (01.03)

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь