Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

День Української Державності

Дата: 15.07.2024 14:42
Кількість переглядів: 32

Фото без описуДень Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ. 


15 липня 2024року працівники Первомайського районного сектору N2 ФДУ " Центр пробації"в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з субєктами пробації та усіма представниками підприємств та установ громади, взяли участь у урочистому заході з нагоди дня Української Державності. Саме у день вшанування пам’яті видатного державотворця Київського князя Володимира Великого та у День Хрещення Київської Русі встановлено День Української Державності. Цей день нагадує нам про тисячолітню історію державотворення нашої країни.


Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули у боротьбі за свободу та незалежність нашої держави.Після чого, разом з присутніми поклали квіти до пам’ятного знаку полеглим Захисникам України.

Фото без опису
"Знання історії нашого державотворення в усій тяглості є потужною силою проти маніпуляцій історичними фактами в умовах інформаційної війни РФ проти України...", - наголошують в Українському інституті памяті.

Автор: Олена Кльопка начальник Первомайського районного сектору N2 ФДУ "Центр пробації"в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь