Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Відновлення втрачених документів

Дата: 24.07.2024 16:11
Кількість переглядів: 28

Фото без описуДля субєктів пробації, які перебувають на обліку Первомайського районного сектору N2 філії Державної установи"Центр пробації "у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях було роз'яснено питання, щодо відновлення втрачених документів.

Відновлення документів, а наразі відновлення саме паспорту, насправді довгий процес.

З цього приводу начальником Первомайського районного сектору N2 Оленою Кльопкою, проведено робочу зустріч із завідувачем Врадіївського сектору УДМС Миколаївської області Віталією Кримповською.

В ході проведення робочої зустрічі, було обговорено алгоритм надання допомоги в оформленні паспорта громадянина України " ID - картки" суб'єкту пробації громадянину , в результаті чого, останній отримав "ID- карту", що в подальшому полегшить реалізацію життєвих цілей, отримання різних видів допомоги, офіційному працевлаштуванню.

Тож, коли постає питання про отримання, відновлення паспорта для осіб, які цього потребують, в більшості випадків цим займаються саме співробітники пробації .

Автор: Олена Кльопка начальник Первомайського районного сектору N2 філії Державної установи"Центр пробації " в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь