Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Вручення державних нагород рідним загиблих військовослужбовців Врадіївської громади

Дата: 24.07.2024 13:34
Кількість переглядів: 83

Фото без описуУкраїнська армія – це тисячі бійців, які щодня й щоночі доводять, що Україну не здолати, а українців не підкорити. Однак ми знаємо, що за кожним здобутком наших сил оборони, за кожним метром звільненої території держави – пролита кров і навіть життя Героїв, які полягли за Батьківщину.

Вчора, 23 липня 2024 року, селищний голова Микола МОСКАЛЕНКО розпочав засідання 49 сесії Врадіївської селищної ради із вручення нагород рідним загиблих на війні земляків.

Відповідно до Наказу Головнокомандувача Збройних Сил України від 18.06.2024 року № 923 за вірність Українському народові і військовій присязі, особисту мужність і самовідданість, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України в умовах воєнного стану, нагороджено почесним нагрудним знаком «Комбатантський хрест» солдата КУЧЕРЕНКА Руслана Петровича (посмертно), солдата РОЖУКА Сергія Васильовича (посмертно).

Офіцер штабу цивільно-військового співробітництва старший лейтенант Сергій КОБЕЦЬ, начальник Другого відділу Первомайського районного територіального центу комплектації та соціальних послуг, підполковник Микола ЖИВОГЛЯД та офіцер-психолог Маргарита СУРГАЙ вручили нагороди близьким, які втратили найдорожчих серцю людей.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх, хто загинув у боях за Україну.

Висловлюємо найщиріші співчуття родинам захисників. Низький вам уклін. Світла пам’ять воїнам, які віддали свої життя за вільне, мирне і щасливе майбутнє українців. Вічна шана Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь