Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Профілактична робота

Профілактична робота

25.02.2021 року в рамках проведення соціально-виховної роботи із суб’єктами пробації, які перебувають на обліку Врадіївського районного сектору  філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській області спільно з  практичним психологом  Врадіївського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Стаїн Оленою, згідно індивідуального плану роботи із засудженими, проведено бесіду на тему: «Переваги офіційного працевлаштування». Метою даного заходу було встановлення життєвих цілей, пошук основного джерела доходів, а саме роботи, яка стане першим крокому покращенні матеріального становища та допоможе отримати місця серед інших громадян, які не перебувають у конфлікті з законом.

13:38 26.02.2021

Важливо! СКАЗ: Що варто знати і як уберегтися!

Важливо! СКАЗ: Що варто знати і як уберегтися!

          Кривоозерське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби  в Миколаївській області звертає увагу жителів Врадіївщини  на інфекційне захворювання - сказ,  та акцентує  увагу   те, що на даний час є багато підтверджених результатів лабораторіями Держпродспоживслужби  щодо сказу домашніх тварин.       

08:28 24.02.2021

Обережно! африканська чума свиней

Обережно! африканська чума свиней

      Врадіївська районна державна лікарня ветеринарної медицини хоче застерегти, і нагадати односельцям, про небезпеку поширення африканської чуми свиней. На даний час   продовжується карантин на території  Врадіївської селищної ради. Даний  спалах був зареєстрований  на території сміттєзвалища смт Врадіївка 26 січня 2021 року.

08:21 24.02.2021

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

       Сьомий рік поспіль  Україна відзначає День Героїв Небесної Сотні, вшановуючи подвиг учасників революції Гідності та віддаючи належну шану тим, хто загинув протягом кривавих січневих та  лютневих днів 2014 року. Саме в ці дні під час Євромайдану протистояння між українським народом і тодішнім режимом сягнуло свого піку. Загалом революційні події зими 2013-2014 років забрали життя більше ста активістів Майдану.

11:16 19.02.2021

Вимоги до протруювання насіння

Вимоги до протруювання насіння

      Підготовка до весняної посівної кампанії включає низку технологічних заходів, які дозволяють закласти  фундамент для майбутніх врожаїв та прибутків. Одним з ключових аспектів є захист від хвороб вже на етапі підготовки посівного матеріалу.        Посівний матеріал повинен бути  підготовлений та оброблений комплексом препаратів для захисту і стимуляції майбутнього розвитку. Захист від хвороб дозволяє майбутнім ярим зерновим культурам одночасно і дружно стартувати та розвиватися.  Якщо захист насіння не виконати вчасно і якісно, то це може привести до ослаблення майбутніх сходів.  Варто звернути увагу на ті препарати, які можуть проконтролювати як збудники хвороб всередині самого насіння, так і ті патогени, які знаходяться у ґрунті.        Використання для сівби непротруєного насіння спричиняє зниження врожаю культури. «Що посієш те й пожнеш» – говориться в народній прикметі.        Протруйники поділяються на контактні і системні.Перші – пригнічують розвиток патогенів, які перебувають на поверхні насіння, другі – знезаражують його від внутрішньої інфекції.                      Проводити протруювання можливо як завчасно (за 2-3 тижні), так і безпосередньо перед сівбою. Вибір препарату повинен базуватися: - на основі результатів фітоекспертизи насіння; -спектру фунгіцидної активності препаратів;     -препаративних форм;   -особливостей поширення збудників хвороб.

15:49 18.02.2021

Щорічний турнір з волейболу пам`яті Павла Еладі

Щорічний турнір з волейболу пам`яті Павла Еладі

      13 лютого напередодні дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав в спортивному залі Врадіївської ЗОШ №1 за участі заступника Врадіївського селищного голови Іван Коломійчук було відновлено традиційний щорічний турнір з волейболу пам`яті Павла Еладі.       Взяти участь у змаганнях виявило бажання 4 команди. Команди ЗОШ №3, Врадіївка – ЗОШ№1, Адамівка та команда Новопавловка.       В запеклих баталіях перемогу в турнірі здобула команда Врадіївка ЗОШ№1. Друге місце за командою Новопавловки, третє за командою ЗОШ№3. Всі учасники турніру були відзначені грамотами. Окрім цього призери отримали подарунки від спонсора турніру, а переможці ще й перехідний кубок. Спонсором традиційно вже 20 рік  поспіль виступив Коломійчук  Олександр Іванович за що йому щира подяка!

13:56 16.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь