Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

НОВИНИ

Профілактичний виїзд до с. Нововасилівка та с. Великовеселе

08 вересня 2021 року працівниками Відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради, Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та Служби у справах дітей Врадіївської селищної ради було здійснено виїзд до с. Нововасилівка та с. Великовеселе, з метою обстеження сімей, в яких батьки не зовсім добросовісно виконують свої батьківські обов’язки по відношенню до дітей.

16:50:05 08.09.2021

До уваги батьків новонароджених!

З 1 липня 2021 року виплата грошової компенсації вартості одноразової натуральної допомоги ,,пакунок малюка” на дітей проводиться за бажанням отримувача одразу після народження дитини.

09:01:28 03.09.2021

STOP БУЛІНГ!!!

Булінг – це небажана агресивна поведінка дітей шкільного віку, яка призводить до цькування дитини іншою дитиною або групою дітей з метою приниження, залякування та демонстрації сили. Жертвою булінгу може стати будь-яка дитина, не дивлячись на те, якою сильною або здібною вона не була б. Однак найчастіше жертвами стають ті, хто найбільше виділяється (дивно одягнений, дивно поводиться, неохайний тощо). Також потенційними жертвами можуть стати ті, хто швидко втрачає самоконтроль, легко піддається емоціям. Булерами ж найчастіше стають діти, які ростуть без заборон та авторитету батьків, але ж в той час їм не вистачає уваги і поваги дорослих. Їм весь час доводиться самостверджуватися за рахунок інших людей, доводити власну перевагу.

14:39:03 30.08.2021

29 серпня – День пам’яті захисників України

Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

10:05:12 28.08.2021

Чужих дітей не буває

25 серпня 2021 року працівниками відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради,  служби у справах дітей Врадіївської селищної ради та Центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради був проведений повторний виїзд  в село Кумари.

14:51:15 27.08.2021

Відбувся виїзд до села Покровське

Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради, Служба у справах дітей Врадіївської селищної ради та відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради щоденно працюють з сім’ями, в яких виховуються неповнолітні діти, які потребують посиленої уваги соціальних служб. Передусім тримаються в полі зору раніше виявлені родини, де діти страждали через скрутне матеріальне становище батьків, зловживання ними спиртними напоями чи наркотичними засобами, було зафіксовано насильство в сім’ї, інші негативні явища.

08:50:22 16.07.2021

Мінсоцполітики планує розширювати програми державної підтримки сімей з дітьми

Міністр соціальної політики України Марина Лазебна, коментуючи плани діяльності міністерства, зазначила про необхідність розширення та удосконалення програм державної підтримки сімей з дітьми. “Підвищити життєстійкість сімей з дітьми є одним із завдань щодо розвитку дітей та молоді в контексті досягнення Україною Цілей сталого розвитку ООН.

09:00:04 09.07.2021

До уваги одержувачів житлової субсидії

Органи соціального захисту населення наприкінці червня отримали інформацію від Міністерства фінансів за результатами проведеної верифікації даних щодо одержувачів житлових субсидій на відповідність новим умовам її одержання.

13:33:57 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь