Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Щорічно 23 серпня в Україні відзначають День Державного Прапора, а 24 серпня - День Незалежності

Як зазначає Український інститут національної пам’яті, День Прапора встановлений на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів. День Незалежності - на честь виняткової історичної події – ухвалення у 1991 році Верховною Радою Української РСР Акта проголошення незалежності України. Цей документ увінчав тисячолітні прагнення Українського народу мати власну суверенну державу і самостійно визначати свою долю.

15:14:05 23.08.2024

День молоді

День молоді — особливий день, що присвячений енергії та потенціалу молодого покоління. Це свято не лише відзначає внесок молоді в розвиток суспільства, але й акцентує увагу на актуальних питаннях і викликах, з якими стикаються молоді люди сьогодні.

15:59:43 12.08.2024

Найсильніший школяр громади

07 серпня 2024 року на базі будинку культури відбувся Перший турнір з силового атлетизму «найсильніший школяр громади». В рамках співпраці з сектором молоді та спорту Врадіївської селищної ради, провідний інспектор Первомайського районного сектору N2 та суб'єкт пробації відвідали спортивний захід з метою цікавого дозвілля та заохочення до постійних занять фізичною культурою, підвищення соціальної активності та патріотичного виховання. Спорт це дружба, досягнення та випробування. Результати атлетів – орієнтир для майбутніх спортсменів, кожен має відповідні показники, до чого прагнути, та як перевірити свої фізичні можливості на фоні результатів наших атлетів. Усі хлопці показали міць, силу та гарну спортивну форму.

09:13:25 08.08.2024

Переваги офіційного працевлаштування - соціальна гарантія в майбутньому.

05.08.2024р. о 15.30 на базі Врадіївського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ відбувся спільний захід в якому взяли участь: спеціалізований кар'єрний радник Врадіївського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ Згирій Яна ,провідний інспектор Первомайського районного сектору N2 ФДУ "Центр пробації"в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Гопка Юлія та суб'єкт пробації, який в цього року здобув професію " Тракторист - машиніст сільськогосподарського виробництва категорії А1,А2,В1; Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; водій автотранспортних засобів категорії С".

15:53:15 05.08.2024

Вічна пам'ять, сердечна шана та безмежна вдячність захисникам України!

31. 07.2024 провідний інспектор Первомайського районного сектору N2 та суб'єкт пробації разом з присутніми взяли участ у заході з нагоди нагородження відзнакою Президента України «За оборону України» нашого земляка Сторожука Миколи Петровича, посмертно. Разом з присутніми схилили голови у скорботній хвилині мовчання, перед тими, хто захищав нашу державу ціною власного життя. Вічна пам'ять полеглим Захисникам України. Вони загинули за всю Україну і кожного з нас. Низький уклін та щира вдячність всім воїнам, які захищають нас від російських загарбників! Наш обовязок- завжди пам'ятати про мужніх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

14:52:18 31.07.2024

Бесіда на тему " Панічні атаки, алгоритм дій"

27.07.2024р провідним інспектором Первомайського районного сектору N2 філії Державної установи"Центр пробації " в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях було проведено виховну бесіду з субєктом пробації на тему " Панічні атаки, алгоритм дій" Після початку повномасштабної війни кожен із нас живе в стані стресу і постійної тривоги, а отже — має підвищений ризик розвитку панічного розладу. Панічний розлад мають майже 264 млн людей у всьому світі. Він проявляється раптовими й повторюваними панічними атаками, кожна з яких може тривати від кількох хвилин до години, а іноді й довше. Поодинокі панічні атаки не є панічним розладом: вони можуть виникати через перехвилювання чи надмірну втому. Проте, якщо йдеться про панічний розлад, людина відчуває сильну тривогу, стрес та переживає панічні атаки в будь-який час та за різних обставин і часто без видимої причини. Панічні атаки спричиняють почуття приреченості та сильного страху, тож дуже важливо вміти допомогти собі у цей момент. Практичні поради, як впоратися з панічними атаками? Під час панічної атаки дуже важливо спробувати концентруватися на поточному моменті й ситуації всіма видами почуттів, «заземлитися».

15:19:11 27.07.2024

Відновлення втрачених документів

Для субєктів пробації, які перебувають на обліку Первомайського районного сектору N2 філії Державної установи"Центр пробації "у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях було роз'яснено питання, щодо відновлення втрачених документів.

16:11:59 24.07.2024

День Української Державності

День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його витоки – у Руській середньовічній державі, центром якої був Київ. 

14:42:04 15.07.2024

22 червня – особлива дата в історії України. День, який об’єднує людей у скорботі та вшануванні пам’яті мільйонів жертв війни

22 червня – особлива дата в історії України. День, який об’єднує людей у скорботі та вшануванні пам’яті мільйонів жертв війни Цей день нагадує нам про страшні події, що відбувалися на українській землі під час Другої світової війни, а 22 червня стало символом глибокої скорботи та вічної пам'яті про жертв війни, які залишили невиліковні рани у серцях усіх українців.

15:05:31 21.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь