A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

28 червня - День Конституції України

Сьогодні 28 червня 2023 року працівники Первомайського сектору N2 філії Державної установи "Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях взяли участь у святковому заході приурочено до Дня Конституції України Саме в цей день, у 1996 році Верховна Рада ухвалила Основний Закон нашої держави. Це стало важливим етапом українського державотворення.        Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.        Цьогоріч Україна зустрічає цей день в умовах війни, виборюючи право на життя та свободу.       Нехай у день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості, за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівання на краще, мирне життя у своїй державі.

09:58:22 28.06.2023

1 червня - День захисту дітей

На День захисту дітей волонтери Миколаївщини представили найбільшу маскувальну сітку в області   1-го червня центральною вулицею Врадіївської громади всі, хто були долучені до створення сітки, презентували її. Маскувальна сітка є суцільною, сплетена в одній кольоровій камуфляжні палітрі, має розміри 200 на 5 метрів, квадратурою в 1 000 квадратних метрів та в подальшому буде розрізана за розмірами, необхідними воїнам-землякам. До виготовлення маскувальної сітки долучилося майже 200 осіб.  Приєдналися до святкування і працівники Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з суб’єктами пробації. Начальник сектору Олена КЛЬОПКА

15:34:43 01.06.2023

Інформація про роботу Первомайського районного сектору №2 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області

Станом на 01.04.2023 року на обліку Первомайського районного сектору №2  філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях  перебуває 40 осіб (в тому числі 2 неповнолітні особи), які були засуджені до покарання без позбавлення волі та  звільнені з випробуванням, до покарання у виді громадських робіт, до покарання у виді позбавлення права займати певні посади чи керувати транспортними засобами,   притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт  та засуджені до покарання у виді штрафу.

10:27:58 03.04.2023

ДЕНЬ ЄДНАННЯ

16 лютого в Україні відзначають День єднання. Це свято було  засноване лише торік, указом Президента України Володимира Зеленського.                                                                      

14:14:44 16.02.2023

9 листопада - День української писемності та мови

9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови. Тому, саме в цей день, 9 листопада 2022 року працівниками Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях було проведено захід присвячений Дню української писемності та мови до якого були залучені двоє неповнолітніх суб`єктів пробації для написання Диктанту національної єдності. В ході проведення заходу провідним інспектором було ознайомлено неповнолітніх суб`єктів пробації з історією цього свята.

17:38:03 09.11.2022

Інформація про роботу Первомайського районного сектору №2 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області за 1 півріччя 2022 року

Станом на 01.07.2022 року на обліку Первомайського районного сектору №2  філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області  перебуває 35 осіб в тому числі 1 неповнолітня особа, які були засуджені до покарання без позбавлення волі та  звільнені з випробуванням, до покарання у виді громадських робіт, до покарання у виді позбавлення права займати певні посади чи керувати транспортними засобами,   притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт  та засуджені до покарання у виді штрафу. Із них: 

11:03:40 01.07.2022

Святкування Дня вишиванки

Українська вишиванка - це гордість нашого народу. Щорічно в третій четвер травня відзначається День вишиванки - свято традиційного українського одягу. Вишиванка – не просте вбрання українців, це особлива національна традиція, національна святиня, яка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! А сам День вишиванки – свято, що покликане сприянню єдності і культурного відродження всього багатонаціонального українського народу. Тож нехай це свято зітре кордони й об’єднає українців по всьому світу!  Працівники Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області теж долучились до святкування.

09:45:19 19.05.2022

Робоча зустріч з начальником Врадіївського БПД

02 травня 2022 року, начальник  Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Миколаївській області Олена Кльопка  спільно з начальником Врадіївське бюро правової допомоги Оленою Адамчук, обговорили питання щодо порядку дій керівників установ, підприємств, організацій в разі захоплення населеного пункту, де вони розміщені.

14:18:57 02.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь