A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Відзначення Дня Державного Прапора України

23 серпня о 8.30 в центрі селища Врадіївка,працівники Первомайського сектору №2 філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях та неповнолітні суб'єкти пробації взяли участь у традиційній церемонії урочистого підняття Державного Прапора України під звуки Державного Гімну України. Присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять військовослужбовців, полеглих під час виконання бойових завдань та мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії росії проти України. Прийде час, коли настане довгоочікувана Перемога і наш жовто-блакитний папор гордо майорітиме на усій території України. Віримо в Збройні Сили України! Віримо в Перемогу! Все буде Україна!

11:11:44 23.08.2023

Профілактика повторної злочинності серед суб'єктів пробації

  17 серпня 2023 року на базі Первомайського районного сектору N2 філії Державної установи"Центр пробації " у Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях, провідним інспектором Юлією Гопка та завідувачем сектору "Врадіївське бюро правової допомоги " Миндьо Оленою, було проведено профілактичну бесіду щодо вчинення повторного правопорушення під час відбування іспитового строку із особами, що перебувають на обліку у Первомайському районному секторі N2 ФДУ "Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях. Олена Миндьо завідувач сектору "Врадіївського бюро правової допомоги"надала роз'яснення щодо порядку надання первинної та вторинної правової допомоги згідно Закону України "Про безоплатну правову допомогу ". Суб'єкти отримали візитки з контактними даними сектору " Врадіївське бюро правової допомоги "Вознесенського МЦ З НБВПД та ознайомлені з графіком роботи.

15:01:30 17.08.2023

Офіційне працевлаштування - соціальна гарантія в майбутньому!

16.08.2023р. о 10.00 на базі Врадіївського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ відбувся спільний захід в якому взяли участь: кар'єрний радник Врадіївського відділу Первомайської філії Миколаївського ОЦЗ Згирій Яна ,провідний інспектор Первомайського районного сектору N2 ФДУ "Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях Гопка Юлія та суб'єкти пробації. Учасники розглянули питання необхідного страхового стажу для призначення в майбутньому пенсії згідно чинного законодавства, як пряму залежність між офіційним працевлаштуванням з легальними заробітками та майбутніми соціальними виплатами. Крім того, нелегальна праця знижує доходи державного бюджету, а отже і можливість фінансування державних програм соціального спрямування, а також обовязкової сплати військового збору, що хоч на крок наближає нас до Перемоги.В ході бесіди було враховано індивідуальні потреби суб'єктів пробації та запропоновано стати на облік у Центр зайнятості.

15:00:21 16.08.2023

Заходи до Дня молоді

9 серпня було проведено захід до Дня молоді, у Врадіївській центральній бібліотеці відбулася зустріч, в якій взяли участь:заступник селищного голови Іван Коломійчук, завідувач сектору молоді та спорту Врадіївської селищної ради Руслан Бондаренко, керівник Врадіївського волонтерського підрозділу громадської організації «МОЛМС» «Молодь – майбутнє нації» Лідії Левицька та волонтер Новопавлівського підрозділу Єремеєва Ольга Олексіївна, головний юрист сектору "Врадіївське бюро правової допомоги " Ірина Гулько. В даному заході взяли участь працівники Первомайського районного сектору N2 ФДУ "Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з неповнолітнім суб'єктом пробації.

08:27:21 10.08.2023

Насильство в умовах війни 

19.07.2023року на базі сектору "Врадіївського бюро правової допомоги " Оленою Кльопкою начальником сектору N2 філії Державної установи "Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях спільно з представниками органів державної влади та ургану місцевого самоврядування: завідувачем сектору Врадіївського бюро правової допомоги Оленою Миндьо, начальником відділу ЦНАП Врадіївської селищної ради, Олександром Касянчуком начальник сектору превентивний діяльності ВП N2 відділу поліції N2 Первомайського РВП УНП в Миколаївській області , капітаном Юрієм Шептицьким, старший державним виконавцем другого відділу ДВС у Первомайському районі Миколївської області Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції(м.Одеса) Наталією Діцуленко.

15:12:07 19.07.2023

Спортивні заходи в рамках проекту "Активні парки- локація здорової України "

Завдяки співпраці Первомайського сектору N 2,  сектору молоді та спорту Врадіївської селищної ради та  координатору проекту президента України "Активні парки-локація здорової України " Сергію Поліщуку,  з метою підтримки здорового спосібу життя та  профілактики шкідливих звичок серед підлітків 11. 07. 2023 р. о 15.00 відбулись спортивні заходи в рамках проекту "Активні парки- локація здорової України " та мотивуюча бесіда з неповнолітніми.

16:47:34 11.07.2023

Інформація про роботу за ІІ квартал Первомайського районного сектору №2 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонських областях

Станом на 03.07.2023 року на обліку Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях перебуває 37 осіб (в тому числі 2 неповнолітні особи), які були засуджені до покарання без позбавлення волі та звільнені з випробуванням, до покарання у виді громадських робіт, до покарання у виді позбавлення права займати певні посади чи керувати транспортними засобами, притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт та засуджені до покарання у виді штрафу.

09:27:26 03.07.2023

28 червня - День Конституції України

Сьогодні 28 червня 2023 року працівники Первомайського сектору N2 філії Державної установи "Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонській областях взяли участь у святковому заході приурочено до Дня Конституції України Саме в цей день, у 1996 році Верховна Рада ухвалила Основний Закон нашої держави. Це стало важливим етапом українського державотворення.        Прийняття Конституції закріпило правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність.        Цьогоріч Україна зустрічає цей день в умовах війни, виборюючи право на життя та свободу.       Нехай у день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості, за свою країну, за її Основний Закон, що гарантує втілення мрій і сподівання на краще, мирне життя у своїй державі.

09:58:22 28.06.2023

1 червня - День захисту дітей

На День захисту дітей волонтери Миколаївщини представили найбільшу маскувальну сітку в області   1-го червня центральною вулицею Врадіївської громади всі, хто були долучені до створення сітки, презентували її. Маскувальна сітка є суцільною, сплетена в одній кольоровій камуфляжні палітрі, має розміри 200 на 5 метрів, квадратурою в 1 000 квадратних метрів та в подальшому буде розрізана за розмірами, необхідними воїнам-землякам. До виготовлення маскувальної сітки долучилося майже 200 осіб.  Приєдналися до святкування і працівники Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з суб’єктами пробації. Начальник сектору Олена КЛЬОПКА

15:34:43 01.06.2023

Інформація про роботу Первомайського районного сектору №2 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській області

Станом на 01.04.2023 року на обліку Первомайського районного сектору №2  філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях  перебуває 40 осіб (в тому числі 2 неповнолітні особи), які були засуджені до покарання без позбавлення волі та  звільнені з випробуванням, до покарання у виді громадських робіт, до покарання у виді позбавлення права займати певні посади чи керувати транспортними засобами,   притягнуті до адміністративної відповідальності у виді громадських робіт  та засуджені до покарання у виді штрафу.

10:27:58 03.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь