A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

"Наша єдність - наша зброя"

Щорічно 22 січня відзначається День Соборності України. Цього дня було проголошено Акт злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Україна постала як соборна держава. Акт злуки приурочили до першої річниці проголошення IV Універсалу – 22 січня 1919 року.

13:24:41 22.01.2024

Згуртований тил- очевидна користь для країни.

Згуртований тил- очевидна користь для країни. Плетіння маскувальної сітки- один із масових видів волонтерства на користь оборони України, до якого може долучитись кожен охочий.

15:43:29 19.01.2024

Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства»

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня проходить Всеукраїнська кампанія «16 днів проти насильства». Основна її мета - привернення уваги до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок та чоловік.

15:18:42 05.12.2023

Флешмоб " Бути Гідним "

24 листопада 2023року, за сприяння завідувача сектору молоді та спорту - Руслана Бондаренка, суб'єкти пробації разом з неповнолітнім, мали можливість доторкнутися до історичного минулого нашого краю, завдяки Ользі Іванівні - директору Врадіївського історико-краєзнавчого музею, яка провела цікаву екскурсію, долучитися до флешмобу " Бути Гідним", який проводився до Дня Гідності та Свободи. Гідність і Свобода- це те, за що ми боремось сьогодні і що надає нам сили.

15:58:02 24.11.2023

Велопробіг, як приємна організація дозвілля

10 листопада 2023р. провідний інспектор Первомайського РС №2 ФДУ «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях разом з неповнолітнім суб’єктом пробації взяли участь у велопробігу, організованого сектором молоді та спорту. Метою даного заходу було довести, що велоспорт - це корисна, захоплююча та приємна організація дозвілля.

15:28:19 10.11.2023

День української писемності та мови

27 жовтня українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови.Тому, саме в цей день, 27 жовтня 2023 року працівниками Первомайського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській, Донецькій, Луганській та Херсонській областях було проведено захід присвячений Дню української писемності та мови до якого були залучено суб'єкта пробації для написання Диктанту національної єдності. В ході проведення заходу провідним інспектором було ознайомлено суб'єкта пробації з історією цього свята.

11:42:43 27.10.2023

Психічне здоров'я в нерівному світі

10.10.2023р.,провідним інспектором Первомайського районного сектору N2 ФДУ " Центр пробації"в Миколаївський, Донецькій, Луганській та Херсонських областях Юлією Гопка спільно з старшим інспектором з ювенальної превенції Первомайського РВП ГУНП України в Миколаївській області Русланом Саражинським та головним спеціалістом ССД Врадіївської селищної ради Ульяною Мороз було здійснено виїзд за місцем проживання неповнолітнього суб'єкта пробації. У Всесвітній день психічного здоров'я з субєктом пробації проведено профілактичну бесіду " Психічне здоровя в нерівному світі", в ході бесіди з неповнолітнім аналізувався психологічний мікроклімат в його сім'ї. Старшим інспектором з ювенальної превенції Русланом Саражинським та головним спеціалістом ССД Ульяною Мороз роз'яснено неповнолітньому суб'єкту пробації законні права та обов'язки, застережено від вчинення ним в майбутньому протиправних дій.

16:17:04 10.10.2023

21 вересня - Міжнародний день миру

Мир – це ставлення людей, їхні стосунки між собою. У сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Адже нестабільність, страх та насилля – не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам… У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Ми так багато часу проводимо в соціальних мережах, говоримо про мир, намагаючись донести інформацію про ситуацію у нашій державі. На сході України гинуть військові і мирне населення. Для нас вже стали звичними слова « Біженці», «Загиблий», «Зниклий безвісти». Нам дуже хочеться, і ми віримо в те що ці страшні сторінки нашої історії закінчаться найближчим часом 21.09.2023р. на базі Первомайського районного сектору N2 ФДУ "Центр пробації" в Миколаївській, Донецькій,Луганській та Херсонських областях, провідним інспектором районного сектору Юлією Гопка та волонтером пробації Рубанською Тетяною проведено захід до Всесвітнього Дня миру з субєктом пробації. Метою даного заходу було виховання почуття патріотизму, любові до рідної землі, розвиток почуття дружби, співпереживання тощо.

15:20:21 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь