Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

З 16 квітня діє нова форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників. Мінекономіки наказом від 18.03.2021 р. №563 затвердило нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її заповнення.

09:22 28.04.2021

Яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?

Яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?

Всі ми є споживачами житлово-комунальних послуг , які нам повинні надаватись своєчасно та якісно. З іншого боку у нас, як у споживачів цих послуг, є також обов’язок своєчасно та в повній мірі розраховуватись за надані нам послуги. Тож яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?

13:29 27.04.2021

Озирніться навколо, не будьте байдужими!

Озирніться навколо, не будьте байдужими!

Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради надає роз’яснення на публікацію Ірини Григор’євої в групі «Врадіївське Віче». В статті йшлося про 90-річну жінку, яка живе у жахливих умовах по вул. Армійська. З’ясовано, що це Коханюк Олександра Сидорівна, 1926 року народження, яка дійсно проживає одна та не має рідних. Олександрі Сидорівні надаються соціальні послуги догляду вдома працівниками центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради. Два рази на тиждень, згідно з нормативами роботи, до Коханюк О.С. приходить соціальний робітник, який допомагає по господарству, готує та приносить їжу та виконує всі вказівки підопічної. Також особі кожного тижня надається «соціальний» хліб.

09:49 27.04.2021

Відмовитись від отримання паспорта нового зразка можна лише з релігійних міркувань

Відмовитись від отримання паспорта нового зразка можна лише з релігійних міркувань

В Україні перший прецедент отримання паспорта зразка 1994 року був у Житомирській області. Судді Великої палати Верховного Суду 19 вересня 2018 року захистили права громадян України, які через свої релігійні переконання відмовилися від оформлення паспорта у вигляді  -картки і зобов'язали Міграційну службу видати документ старого зразка.

15:24 26.04.2021

35-та роковина памяті Чорнобильської катастрофи

35-та роковина памяті Чорнобильської катастрофи

Сьогодні пам’ятна дата, 26-те квітня, яка стала для України та для всього світу вісником найбільшої трагедії за всю історію ядерної енергетики. 35 років тому відбулась на нашій землі трагічна подія – аварія на Чорнобильській АЕС, яка зробила негативні впливи на оточуючий світ, країни Європи та людську діяльність пов’язану із атомною енергетикою. Ми навчилися жити з цим та бачити наслідки Чорнобильської катастрофи, тому ми повинні пам’ятати про цю подію, адже той хто не пам’ятає своєї історії немає майбутнього.

08:43 26.04.2021

Масштабний суботник у Врадіївській громаді

Масштабний суботник у Врадіївській громаді

На території Врадіївської громади триває весняне прибирання, яке стартувало ще на початку місяця. Толоки вже відбулися в багатьох селах громади, де старости разом з мешканцями сіл, виходили на суботники, щоб привести до належного санітарного стану територію загального користування.

17:00 23.04.2021

Увага! Рішення позачергової комісії з питань ТЕБ та НС при Врадіївській селищній раді

Увага! Рішення позачергової комісії з питань ТЕБ та НС при Врадіївській селищній раді

Сьогодні, 23 квітня 2021 року, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Врадіївській селищній раді, за результатами якої були прийняті відповідні рішення:

16:55 23.04.2021

Робочий візит народного депутата України Максима Дирдіна до Врадіївської громади

Робочий візит народного депутата України Максима Дирдіна до Врадіївської громади

Сьогодні, 23 квітня 2021 року, відбулася робоча зустріч народного депутата України Максима Дирдіна і голови Первомайської РДА Сергій Саковського  з керівництвом Врадіївської територіальної громади, депутатами селищної ради, старостами та представниками громадськості.

16:48 23.04.2021

Повідомлення про початок  проведення громадського обговорення щодо ліквідації  та реорганізації закладів загальної середньої освіти на території Врадіївської селищної ради

Повідомлення про початок проведення громадського обговорення щодо ліквідації та реорганізації закладів загальної середньої освіти на території Врадіївської селищної ради

1.Найменування організатора громадського обговорення -  Врадіївська селищна рада.   2.Мета: врахування думки жителів Врадіївської громади щодо ліквідації:  Іванівської загальноосвітньої школи І ступеня   Врадіївської селищної ради Миколаївської області,  Новомихайлівської загальноосвітньої школи І-ІІ   ступенів  Врадіївської селищної ради Миколаївської області,  реорганізації  Великовеселівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Врадіївської селищної ради Миколаївської області  у   Великовеселівську   початкову школу Врадіївської селищної ради Миколаївської області. Процес громадського  обговорення розпочався  з 20 квітня  і триває по 20 травня 2021 року.   

11:19 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь