Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

STOP БУЛІНГ!!!

STOP БУЛІНГ!!!

Булінг – це небажана агресивна поведінка дітей шкільного віку, яка призводить до цькування дитини іншою дитиною або групою дітей з метою приниження, залякування та демонстрації сили. Жертвою булінгу може стати будь-яка дитина, не дивлячись на те, якою сильною або здібною вона не була б. Однак найчастіше жертвами стають ті, хто найбільше виділяється (дивно одягнений, дивно поводиться, неохайний тощо). Також потенційними жертвами можуть стати ті, хто швидко втрачає самоконтроль, легко піддається емоціям. Булерами ж найчастіше стають діти, які ростуть без заборон та авторитету батьків, але ж в той час їм не вистачає уваги і поваги дорослих. Їм весь час доводиться самостверджуватися за рахунок інших людей, доводити власну перевагу.

14:32 30.08.2021

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Врадіївської селищної ради

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Врадіївської селищної ради

Сьогодні, 30 серпня 2021 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Врадіївської селищної ради, яке провів селищний голова Микола Москаленко.

11:21 30.08.2021

Оголошення!

Оголошення!

У зв’язку з плановими роботами по виявленню витоків на сварних стиках та запірній арматурі, буде проводитись відключення на газопроводах низького тиску в смт Врадіївка. Початок робіт призначено згідно спецплану з 01.09.2021р. по вул.Козацька, Садова, Д.Дяченко, Правди, Гоголя. Відновлення газопостачання буде тільки після закінчення робіт. Просимо з розумінням віднестися до даних незручностей. Про початок проведення робіт на інших газопроводах буде повідомлено додатково.

09:44 30.08.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАТАЛІЮ МИКОЛАЇВНУ ГИЛКО - ІНСПЕКТОРА С.ПОКРОВСЬКЕ, ЙОСИПІВКА, КАПІТАНКА, ТАРАСІВКА, ФИЛИМОНІВКА, ЮР'ЇВКА!

08:00 30.08.2021

Пам'ятаємо загиблих, шануємо живих...

Пам'ятаємо загиблих, шануємо живих...

Дорогі  земляки ! Сьогодні, 29 серпня, ми вшановуємо мужність та самовідданість справжніх Героїв,  захисників України, які загинули в боротьбі за її територіальну цілісність,  згадуємо  про кожного українського захисника, який віддав життя за Батьківщину.

08:00 29.08.2021

29 серпня  – День пам’яті захисників України

29 серпня – День пам’яті захисників України

Цей день відзначається в країні щорічно відповідно до Указу Президента України № 621/2019 від 23.08.2019 задля гідного вшанування пам’яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу в суспільстві.

10:03 28.08.2021

Об’їзд з метою перевірки стану готовності закладів загальної середньої освіти до 2021-2022 навчального року

Об’їзд з метою перевірки стану готовності закладів загальної середньої освіти до 2021-2022 навчального року

17 та 19 серпня 2021 року на виконання розпорядження селищного голови від 30 липня №55-р, комісією під головуванням секретаря селищної ради Віталія Ростова, було проведено об’їзд з метою перевірки стану готовності закладів загальної середньої освіти до 2021-2022 навчального року. Під час об’їзду обстежено приміщення закладів освіти, прилеглих територій, санітарний стан їдалень, харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо.

08:21 28.08.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОКСАНУ АНДРІЇВНУ СКУМБРІЙ – ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА ФІНАНСОВОГО ВІДДІЛУ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

08:00 28.08.2021

Оголошення!

Оголошення!

У зв’язку з плановими роботами по виявленню витоків на сварних стиках та запірній арматурі, буде проводитись відключення на газопроводах низького тиску в смт Врадіївка. Початок робіт призначено згідно спецплану з 29.08.2021р. по вул.Незалежності, Лесі Українки, Героїв Врадіївщини. Відновлення газопостачання буде тільки після закінчення робіт. Просимо з розумінням віднестися до даних незручностей. Про початок проведення робіт на інших газопроводах буде повідомлено додатково.

14:56 27.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь