Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація Управління Державної казначейської служби України

Інформація Управління Державної казначейської служби України

Управління Державної казначейської служби України у Врадіївському районі доводить до відома  жителів  Врадіївського району, що  13.05.2021 перераховано:  -  субвенцію з обласного бюджету на відшкодування витрат на поховання учасників бойових   дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни за  травень  2021  року  на  суму 3538,0 грн.   зідно  рішення  обласної  ради  № 24  від  21.12.2017.

15:28 18.05.2021

Засідання методичного об'єднання вчителів фізичної культури

Засідання методичного об'єднання вчителів фізичної культури

18 травня завідувач сектору молоді та спорту Р. Бондаренко взяв участь у роботі засідання методичного об'єднання вчителів фізичної культури на якому було розглянуто наступні питання: - Обговорення календарного плану спортивних змагань.  - Обговорення змагань з міні футболу.  - Обговорення навчально-польових зборів. - Питання щодо фінальних змагань з баскетболу. - Вимоги санітарного регламенту - наочна інформація. - Анкетування щодо розвитку фізичного виовання в ЗЗСО. - Олімпійський урок.

13:14 18.05.2021

Шануйте старість!

Шануйте старість!

З метою створення належних умов для забезпечення реалізації права кожної людини, підтримки сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, 06 травня 2021 року начальником відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради спільно з керівником відділення соціальної допомоги вдома проведено виїзд до лютей похилого віку, які проживають в смт Врадіївка та потребують допомоги та підтримки. В ході робочого візиту було встановлено, що деякі особи проживають в жахливих умовах, де панує бруд. Спеціалістами було проведено профілактичні бесіди з рідними та близькими  людей похилого віку, які не в змозі себе обслуговувати. Повідомлено про відповідальність та встановлено період для виправлення. Також було запропоновано соціальний супровід, а саме надання соціальної послуги догляду вдома.

11:26 18.05.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЄВГЕНІЯ ВЯЧЕСЛАВОВИЧА ШЛІХАР - ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА СЕКТОРУ МОЛОДІ І СПОРТУ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

08:00 16.05.2021

Установчі збори молодіжної ради при Миколаївській обласній державній адміністрації

Установчі збори молодіжної ради при Миколаївській обласній державній адміністрації

14 травня завідувач сектору молоді та спорту Врадіївської селищної ради Руслан Бондаренко в приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації взяв участь в роботі установчих зборів молодіжної ради при Миколаївській обласній державній адміністрації. Основні питання, які було розглянуто на зборах: кількісний склад молодіжної ради, положення про молодіжну раду, звіт ініціативної групи, презентація кандидатів.

15:07 14.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь