Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня перемоги у Другій світовій війні

Урочистий мітинг з нагоди відзначення Дня перемоги у Другій світовій війні

Швидко, мов весняні струмки, збігають роки, квітнуть дерева, стигнуть житні поля, приходять у світ нові люди. Але пам'ять, вона не старіє, не зникає. Щоб рухатися далі ми маємо пам’ятати нашу історію. І тих визволителів, які подарували нам таку квітучу красу, бо саме вони боронили нашу землю від ворога у кровопролитні роки Другої світової війни.

09:30 09.05.2021

Спортивний забіг молоді до Дня Перемоги

Спортивний забіг молоді до Дня Перемоги

8 травня, напередодні Дня Перемоги у Великій Вітчизняній війні за ініціативи та організації  Сергія Поліщука на вулицях нашого селища відбувся спортивний забіг (марафон) під лозунгами щоб у усі суперечки у світі вирішувалися тільки спортивним шляхом! Не забудемо подвиг Героїв! Вічна пам'ять! Учасники забігу пробіглися центральною вулицею селища до меморіалу в Парку Слави. На жаль через ризики розповсюдження короно вірусної хвороби забіг проходив в обмеженому варіанті, не мав масового характеру. Активну участь у заході спрямованому на популяризацію здорового способу життя та утвердженні історичної пам’яті взяли працівники Врадіївської селищної ради на чолі з заступником селищного голови Іриною Гончаренко.

12:05 08.05.2021

Увага! Рішення позачергової комісії з питань ТЕБ та НС при Врадіївській селищній раді

Увага! Рішення позачергової комісії з питань ТЕБ та НС при Врадіївській селищній раді

Сьогодні, 07 травня 2021 року, відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Врадіївській селищній раді, за результатами якої було встановлено обмежувальні вимоги, які відповідають "жовтому" рівню епідемічної небезпеки, щодо заборони:

17:00 07.05.2021

З травня 2021 року субсидія призначається по новому

З травня 2021 року субсидія призначається по новому

14 квітня 2021 року, Уряд прийняв постанову №420 «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», якою посилив адресність надання житлових субсидій для забезпечення державної соціальної підтримки населенню та здійснення заходів ефективного і раціонального використання бюджетних коштів. Відтак, із травня 2021 року, щоб отримати субсидію (у тому числі на наступний період) всім домогосподарствам без винятку, необхідно подати нові заяви про надання житлової субсидії. До заяви потрібно додати декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

10:47 07.05.2021

Виїзд до с. Іванівка та с. Захарівка

Виїзд до с. Іванівка та с. Захарівка

05.05.2021 року (відповідно до тривожного сигналу)  відбувся робочий виїзд до с. Іванівка та с. Захарівка для виявлення та обстеження осіб/сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. У спільному виїзді прийняли участь начальник відділу соціального захисту Врадіївської селищної ради, завідувач відділенням соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради та спеціаліст служби у справах дітей Врадіївської селищної ради.

15:29 06.05.2021

Впорядкування братських могил до травневих свят

Впорядкування братських могил до травневих свят

23 квітня стартувала давня традиція скаутського патруля «Опора» по впорядкуванню братських могил до травневих свят. На жаль погодні умови не дозволили завершити всю роботу за один день і тому 23 квітня було впорядковано лише 2 могили. Зусиллями представників Врадіївської гімназії було впорядковано могилу героя Радянського Союзу, майора авіації Гросула Івана Тимофійовича. Основне навантаження на себе взяли засновники традиції скаутський патруль «Опора» на чолі з скаут – лідерами Наталією Пироговою та Іриною Руссу, студентство, учні Врадіївської ЗОШ №3, завідувач сектору молоді та спорту Врадіївської селищної ради Руслан Бондаренко.

10:52 06.05.2021

Асоціація міст презентує добірку відповідей на проблемні питання громад щодо законопроєкту про старост

Асоціація міст презентує добірку відповідей на проблемні питання громад щодо законопроєкту про старост

Асоціація міст України з метою надання практичної допомоги громадам зібрала проблемні питання, які їх турбують у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» (№4535), та підготувала відповіді і роз’яснення.

10:28 06.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь