Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВОЛОДИМИРА АНАТОЛІЙОВИЧА ОМЕЛЬНИЧЕНКА – СТОРОЖА ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

08:00 30.04.2021

Неформальне професійне навчання

Неформальне професійне навчання

Державна служба зайнятості здійснює організацію процесу підтвердження результатів неформального навчання відповідно до постанови КМУ від 15 травня 2013 р. № 340.

15:55 29.04.2021

Інформаційно–просвітницький захід на тему «Переваги офіційного працевлаштування»

Інформаційно–просвітницький захід на тему «Переваги офіційного працевлаштування»

29 квітня 2021 року начальником Врадіївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області  Оленою Кльопкою спільно з директором Врадіївської філії Миколаївського обласного центру зайнятості Наталією Григор’євою, організовано та проведено інформаційно–просвітницький захід на тему «Переваги офіційного працевлаштування» з   неповнолітнім суб’єктом  пробації.

15:49 29.04.2021

Декретна відпустка для тата (і не тільки)

Декретна відпустка для тата (і не тільки)

Перші тижні після народження  дитини часто стають справжнім випробуванням для сімей. Відновлення здоров'я породіллі, купівля необхідних речей і ліків, налаштування режиму дня – для цього всього матері потрібна фізична та моральна підтримка.

15:35 29.04.2021

Відбулося засідання виконавчого комітету

Відбулося засідання виконавчого комітету

29 квітня 2021 року відбулося засідання виконавчого комітету Врадіївської селищної ради під головуванням селищного голови Миколи Москаленка. В роботі взяли участь 16 членів виконкому.

15:27 29.04.2021

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

З 16 квітня діє нова форма Звіту про заплановане масове вивільнення працівників. Мінекономіки наказом від 18.03.2021 р. №563 затвердило нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» та Порядок її заповнення.

09:22 28.04.2021

Яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?

Яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?

Всі ми є споживачами житлово-комунальних послуг , які нам повинні надаватись своєчасно та якісно. З іншого боку у нас, як у споживачів цих послуг, є також обов’язок своєчасно та в повній мірі розраховуватись за надані нам послуги. Тож яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги?

13:29 27.04.2021

Озирніться навколо, не будьте байдужими!

Озирніться навколо, не будьте байдужими!

Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради надає роз’яснення на публікацію Ірини Григор’євої в групі «Врадіївське Віче». В статті йшлося про 90-річну жінку, яка живе у жахливих умовах по вул. Армійська. З’ясовано, що це Коханюк Олександра Сидорівна, 1926 року народження, яка дійсно проживає одна та не має рідних. Олександрі Сидорівні надаються соціальні послуги догляду вдома працівниками центру надання соціальних послуг Врадіївської селищної ради. Два рази на тиждень, згідно з нормативами роботи, до Коханюк О.С. приходить соціальний робітник, який допомагає по господарству, готує та приносить їжу та виконує всі вказівки підопічної. Також особі кожного тижня надається «соціальний» хліб.

09:49 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь