Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Все, чим ми володіємо і що маємо, належить тим, хто нас народив і вигодував.

Все, чим ми володіємо і що маємо, належить тим, хто нас народив і вигодував.

 З розвитком цивілізації зростає тривалість життя людей в усьому світі. Якщо первісні люди, за даними вчених, жили приблизно 25-30 років, то нині на Землі кількість людей лише 60-75 річного віку становить біля 600 млн. В Україні налічується понад 14 млн. пенсіонерів, а це люди, вік яких більший за 55-60 років. На пізньому періоді життя людина стає все більш ранимою і уразливою до жорстокого ставлення з боку держави, суспільства, членів родини тощо.  Мета статті - розглянути фактори, види та форми насильства стосовно людей похилого віку у сучасному суспільстві.

13:37 11.05.2021

Електронні документи відтепер можна використовувати в службі зайнятості

Електронні документи відтепер можна використовувати в службі зайнятості

     Цифрові документи вже зараз можуть використовувати всі українці. Електронні версії ID-паспорта, довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків та закордонного паспорта доступні в мобільному застосунку Дія.

09:05 11.05.2021

Вітаємо з Днем народження!

Вітаємо з Днем народження!

ЩИРО ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ОЛЬГУ ІВАНІВНУ ФОРТУНУ - ПРОВІДНОГО СПЕЦІАЛІСТА ЗАГАЛЬНОГО ВІДДІЛУ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

08:00 11.05.2021

Турнір з міні футболу присвячений Дню Перемоги

Турнір з міні футболу присвячений Дню Перемоги

10 травня з ініціативи голови громадської організації «Воїнів учасників антитерористичної операції Врадіївського району» Олександра Боровика було проведено турнір з міні футболу присвячений Дню Перемоги. Участь в турнірі взяли 6 команд. В запеклій боротьбі перемогу в турнірі, медалі та кубок отримала команда «ZELART». Друге місце посіла команда «Сонечко». Треті команда «Бондзю».

15:14 10.05.2021

МОЛОДЬ ВШАНУВАЛА ПОДВИГ ПРЕДКІВ!

МОЛОДЬ ВШАНУВАЛА ПОДВИГ ПРЕДКІВ!

Підростаюче покоління Врадіївської селищної територіальної громади долучилося до вшанування всіх тих хто віддав своє життя за наше майбутнє. Адже як відомо хто не пам’ятає свого минулого не має майбутнього. Кожен громадянин країни повинен знати і ніколи не забувати про те, що 9 травня – день перемоги. Військову історію потрібно доводити до нашого підростаючого покоління таким чином, щоб подорослішавши, вони змогли розповісти і своїм майбутнім дітям про День Перемоги. Історія свята – це пам’ять про Велику перемогу буде дбайливо передаватися нащадкам. Саме так повинен вчиняти кожен громадянин, щоб світова війна яка стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства (загинуло від 50 до 85 мільйонів людей) більше ніколи не повторилася.

11:08 09.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь