A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів Врадіївської громади!

До уваги жителів Врадіївської громади!

На сьогоднішній день у Врадіївській громаді гостро постало питання щодо закриття відділень АТ «Державний ощадний банк України» та АТ «Райффайзен банк», що призведе до великого навантаження лише на одне відділення АТ КБ «Приватбанк».

10:53 20.12.2022

Солодкі подарунки для діток військовослужбовців Врадіївської громади

Солодкі подарунки для діток військовослужбовців Врадіївської громади

Солодкі подаруночки від Святого Миколая чекають на діток військовослужбовців Врадіївської громади. Навіть у такий важкий час для нашої держави, маленькі діти з нетерпінням чекають дива, а Врадіївська селищна рада має можливість допомогти Чудотворцю й подарувати дітям зустріч з ним. Малеча повинна бачити, що у цьому світі є місце для добра, а чудеса – реальні. Тож, хто ще був 19, 20, 21 і 22 грудня завітайте до відділу соціального захисту (вул.Героїв Врадіївщини,118) та отримайте смаколики і листівку від Святого Миколая з побажаннями миру, здоров'я та Божої благодаті!

10:41 19.12.2022

Привітання селищного голови з Днем Святого Миколая Чудотворця!

Привітання селищного голови з Днем Святого Миколая Чудотворця!

Шановні жителі Врадіївської громади! Щиро вітаю вас із Днем Святого Миколая Чудотворця! Це світле свято приходить до нас у передноворіччя з вірою у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє почуття турботи та любові, надихає на добрі справи.

08:00 19.12.2022

Інформує відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради

Інформує відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради

  Відділ соціального захисту Врадіївської селищної ради інформує, що в 2022році  на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2022 року №1041 з метою реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні проведено технічні навчання з вивчення інформації про реалізацію прав осіб з інвалідністю в діяльності державних організацій, запускаючи інформаційно-просвітницьку кампанію «Україна без бар’єрів»  в наступних організаціях:  Врадіївський районний центр зайнятості – 21.11.2022 КНП Врадіївська ЦРЛ- 24.11.2022 ТОВ АК «Врадіївський» - 28.11.2022 Центру надання адміністративних послуг - 30.11.2022 Врадіївське бюро правової допомоги - 09.12.2022 Відділ освіти Вадіївської селищної ради – 09.12.2022

16:35 14.12.2022

Наводимо відповіді на типові питання,  які виникають при наданні субсидій

Наводимо відповіді на типові питання, які виникають при наданні субсидій

1. Кому призначається житлова субсидія і на кого вона розраховується? Право на отримання житлової субсидії мають мешканці домогосподарств, які проживають в житлових приміщеннях (будинках) і не можуть самотужки платити за житлово-комунальні послуги. За призначенням житлової субсидії може звернутись будь хто з членів домогосподарства, які зареєстровані у житловому приміщенні (будинку), на яке оформлюється житлова субсидія.

15:07 14.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь