Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Просвітницький захід на тему : «Конституція України – новий відлік часу»

Просвітницький захід на тему : «Конституція України – новий відлік часу»

25 червня 2021 року, напередодні щорічного святкування Конституції України начальник Врадіївського районного сектору філії ДУ «Центр пробації» в Миколаївській області Олена Кльопка спільно з представником Врадіївського бюро правової допомоги  Іриною Гулько провели просвітницький захід на тему : «Конституція України – новий відлік часу» для  клієнтів пробації.

08:47 29.06.2021

Привітання з Днем народження!

Привітання з Днем народження!

 ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ АЛІНУ ВОЛОДИМИРІВНУ СТЕПАЩУК –ГОЛОВНОГО СПЕЦІАЛІСТА ЮРИДИЧНОГО ВІДДІЛУ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

08:01 29.06.2021

Турнір з пляжного волейболу до Дня молоді у Врадіївці

Турнір з пляжного волейболу до Дня молоді у Врадіївці

28 червня з нагоди Дня молоді відбувся турнір з пляжного волейболу. Участь у змаганнях взяли 8 команд, 2 з яких з села Адамівка. Усі учасники змагань продемонстрували гідний рівень гри та конкуренту боротьбу. Переможцем турніру стала команда яка здобула 100% перемог, у складі Андрія Кононенка та Аліни Гордуз. Одна з двох Адамівських команд у складі Івана Мельника, здобула 2 місце. На третій сходинці дует  Владислава Лобінка та Дмитра Балабана. Призери були відзначені грамотами та медалями. Окрема подяка за допомогу у організації турніру та за суддівство  Кушніренку Олегу Петровичу.

19:34 28.06.2021

Привітання з Днем народження!

Привітання з Днем народження!

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ  МИКОЛУ МИКОЛАЙОВИЧА САРАХАНА – ЧЛЕНА ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ВРАДІЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

08:20 28.06.2021

Привітання селищного голови з 25-річницею Конституції України

Привітання селищного голови з 25-річницею Конституції України

Шановні жителі громади! Прийміть найщиріші  вітання з визначним державним святом  – Днем Конституції  України. Двадцять восьме червня вписане у наш календар червоними літерами, адже – це день народження Основного Закону держави, яким стверджені головні цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканність та безпека.  В цей день ми святкуємо початок історії сучасної незалежної України. 

08:05 28.06.2021

Турнір з міні-футболу у Врадіївці з нагоди Дня молоді

Турнір з міні-футболу у Врадіївці з нагоди Дня молоді

27 червня з нагоди Дня молоді в Україні на футбольному майданчику Врадіївської районної гімназії було організовано турнір з міні – футболу. Участь у турнірі взяли 6 команд які були розділені на дві групи.  У першій групі змагалися команди «МНС» , «Сонечко» та команда «Ю-14». Результати матчів у групі:   МНС – Сонечко – 1:5, Сонечко – Ю14 -11:2, Ю14 – МНС - 4:6 У другій групі змагалися команди «ДЮСШ», «Динамо» та команда «Бондзю» Результати матчів у групі: ДЮСШ – Динамо – 6:4, Динамо – Бондзю – 2:6, ДЮСШ – Бондзю 5:4.

16:26 27.06.2021

Ігри та конкурси для малечі с.Адамівка до Дня молоді

Ігри та конкурси для малечі с.Адамівка до Дня молоді

26 червня в будинку культури Адамівського старостинського округу Врадіївської селищної територіальної громади з нагоди Дня молоді проходив турнір з настільного тенісу. Поки в самому будинку культури тривали тенісні баталії, ззовні для нечисленної малечі проводилися розважальні ігри та конкурси, а по завершенні розваг дітлахи отримали сувеніри.

10:23 27.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь