Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Не сміти! Побачив? Прибери!

Не сміти! Побачив? Прибери!

Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Постійні обстріли, детонація мін, горіння лісів, підрив Каховської ГЕС – наслідки усіх цих екозлочинів будуть наздоганяти нас роками і навіть століттями. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля. Сьогодні, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку – Перемога та екологічне відновлення України – Юлія Мархель, координаторка World Cleanup Day в Україні.

15:08 15.08.2023

Вправи, що допоможуть заснути

Вправи, що допоможуть заснути

У складні для психіки періоди сон переходить у так звану «стадію очікування» — ми наче спимо, але готові будь-якої миті бігти до укриття. Сон — основа ментального здоров'я. Без нього нам ніяк, тож навіть зараз потрібно робити все можливе, щоб засинати раніше і спати потрібну кількість годин 

13:45 15.08.2023

УВАГА! Важлива інформація!

УВАГА! Важлива інформація!

Шановні мешканці Миколаївської області! Миколаївська обласна військова адміністрація попереджає, що 17 та 18 серпня 2023 року на території м. Южноукраїнська та Вознесенського району проводитимуться багатоступеневі командно-штабні навчання з цивільного захисту.

13:43 15.08.2023

У Миколаєві стартувало навчання помічників ветерана

У Миколаєві стартувало навчання помічників ветерана

У понеділок, 14 серпня, у Центрі ветеранського розвитку, що нещодавно був відкритий на базі Чорноморського національного університету ім. П. Могили у Миколаєві, відбулося перше заняття для помічників ветерана. Такі посади запроваджуються у межах ініціативи з розбудови у державі системи повернення військовослужбовців від військової кар’єри до цивільного життя.

11:41 15.08.2023

Увага! Важлива інформація від Врадіївської ДПІ

Увага! Важлива інформація від Врадіївської ДПІ

Врадіївська ДПІ ГУ ДПС у Миколаївській області повідомляє, що у зв’язку з набранням з 01.08.2023 чинності Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» (далі – Закон № 3219) штрафні (фінансові) санкції, за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», до суб’єктів господарювання, що провадять діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг», та пов’язані із здійсненням розрахунків за товари (послуги) без застосування РРО/ПРРО, та/або невидачу відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункової операції, застосовуються у розмірі: 

10:41 15.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь