A A A K K K
для людей із порушенням зору
Врадіївська селищна рада
Миколаївської області

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення RASFF

Повідомлення RASFF

Первомайським районним управлінням Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області отримано лист Держпродспоживслужби від 13.07.2023 № 11.1.3-21/15493, щодо повідомлення RASFF № 2023.4689, стосовно виявлення несанкціонованого новітнього харчового інгредієнту холіну альфосцерат (α-GPC) у дієтичній добавці з Польщі (виробник: Fitness Authority Sp. z o.o., Otomin, Poland) до України (отримувач: отримувач: UA FITONE DISTRIBUTION, вул. Ярмаркова,1, м. Кременчук, Полтавська обл., 39600).

13:27 20.07.2023

Перерахунок пенсії з 01 липня 2023 року

Перерахунок пенсії з 01 липня 2023 року

З 1 липня Пенсійним фондом Миколаївщини, відповідно до пункту 5 постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2023 № 168 “Про індексацію пенсійних і страхових виплат та додаткових заходів щодо підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення у 2023 році” вперше автоматично (без звернень пенсіонерів) на 19,7% підвищено пенсії особам, яким призначено пенсії відповідно до Законів України "Про державну службу", "Про службу в органах місцевого самоврядування", "Про статус народного депутата України", "Про наукову і науково-технічну діяльність", строк призначення яких до 31.12.2022 включно.

13:22 20.07.2023

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни, - Платформа допомоги врятованим

В Україні працює єдиний онлайн-майданчик для українців, постраждалих внаслідок війни, - Платформа допомоги врятованим

На платформі зібрана інформація про всі ключові перевірені сервіси фахової соціально-психологічної, юридичної, інформаційної підтримки під час війни. Ініціативи, які розміщені на cайті, спрямовані на допомогу українцям як в Україні, так і за її межами. Ви можете простіше і швидше зв'язатися з потрібним сервісом, де б Ви не перебували.

13:20 20.07.2023

Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу

Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з метою підвищення обізнаності громадян щодо небезпечності сказу для тварин та людей, а також інформування стосовно профілактики сказу – здійснення щорічної вакцинації домашніх тварин повідомляє, що Держпродспоживслужбою розроблено матеріали для інформаційної кампанії «Щорічне щеплення домашніх тварин – дієвий засіб профілактики сказу».

11:52 20.07.2023

Що таке невидимі поранення та як із ними справлятися?

Що таке невидимі поранення та як із ними справлятися?

Коли ниє зуб – ми йдемо до стоматолога. Коли хапає серце – до кардіолога. Але не всім легко звернутися до фахівця з психічного здоров'я, коли болить душа. Через нав’язану суспільством стигму невидимі поранення підступно гризуть зсередини навіть здавалося б найстійкіших.

09:47 20.07.2023

 Як розпізнати у дитини проблеми з ментальним здоров’ям?

 Як розпізнати у дитини проблеми з ментальним здоров’ям?

У тому, що психіка похитнулася, іноді найскладніше зізнатися самому собі. Ви помічаєте знервованість, гостру реакцію на випадковий поштовх у магазині, бажання вибухнути в мить через дрібницю. Ви це бачите і відчуваєте, що щось не так. Бо ви – дорослий.

16:18 19.07.2023

Правила пожежної без пеки в природних екосистемах

Правила пожежної без пеки в природних екосистемах

Щорічно пожежі в природних екосистемах завдають непоправної шкоди природі і державі. Найбільша їх кількість, як правило, припадає на весняно-літній період, на вихідні і святкові дні, коли природу відвідує велика кількість людей, що призводить до різкого зростання кількості джерел загоряння. Тисячі пожеж внаслідок спалювання сухої рослинності на полях, городах, відкритих територіях в Україні вже стали свого роду національною катастрофою.

15:34 19.07.2023

Як подолати панічну атаку?

Як подолати панічну атаку?

Недарма панічна атака зветься саме атакою. Ось людина спілкується, посміхається, а вже наступної миті її охоплює несамовитий страх: світ навколо ніби тікає з-під ніг, у грудях шалено гупає серце — здається, вона от-от помре.

14:23 19.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь